Pozytywne szkolenie psów

Polityka Prywatności

Polityka Prywatności serwisu psieranczo.com.pl

Zgodnie z art.24 ust.1 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych informujemy, że administratorem Państwa danych osobowych podanych podczas rejestracji na stronie www.psieranczo.com.pl jest firma Psie Ranczo Katarzyna Halaba – Bruzdewicz posiadająca siedzibę pod adresem 66 – 431 Gralewo 102h.
Zebrane dane osobowe przetwarzane są w celu realizacji usług wynikających z zawieranych z Państwem umów. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednak niezbędne do wykonywania w/w czynności. Dane osobowe będą przetwarzane do momentu zakończenia umowy o świadczenie usług przez firmę Psie Ranczo Katarzyna Halaba – Bruzdewicz w Gralewie a następnie zostaną usunięte. Przetwarzane przez nas dane nie będą udostępniane osobom trzecim. Przysługuje Państwu prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz do ich zmiany, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.

Prywatność użytkowników naszego serwisu jest dla nas bardzo ważna. Poniżej znajduje się informacja o danych osobistych pobieranych w momencie odwiedzin psieranczo.com.pl. Nigdy nie sprzedajemy ani nie przekazujemy tych informacji innym podmiotom.

Pliki z logami

Tak jak większość innych witryn internetowych zbieramy i wykorzystujemy dane zawarte w plikach logów. Informacje z plików logów zawierają Twój numer IP, nazwę sieciową komputera (host), Twojego dostawcę Internetu (na przykład TP SA, czy Dialog), przeglądarkę, z której korzystasz (na przykład Internet Explorer lub Mozilla Firefox), czas jaki spędzasz na stronie oraz które strony otwierasz, korzystając z naszego serwisu.

Pliki cookie i sygnalizatory WWW

Używamy plików cookie (ciasteczek) do przechowywania informacji takich, jak Twoje osobiste ustawienia kiedy odwiedzasz nasz serwis. Może to obejmować możliwość zalogowania do niektórych funkcji serwisu, jak forum, czat, czy pola formularzy.